Twinflex

 

A Twinflex könyvelő program egy számviteli és pénzügyi programrendszer. A különböző felhasználói igényeket rugalmas bővíthetőségével és nagyfokú paraméterezhetőségével képes kielégíteni. Alkalmas akár egyszemélyes cégek, akár kis- és középvállalatok könyvelési feladatainak megoldására. Különösen jól bevált a szoftver könyvelőirodáknál, akár többszáz cég könyvelésére is.

A Twinflex alaprendszer funkciói röviden:

Folyószámlanyilvántartás
Pénztári bizonylatok kezelése
Banki bizonylatok kezelése
Vegyes bizonylatok kezelése
Főkönyvi kimutatások
Áfakimutatások
Elektronikus áfabevallás
Ügyfélsoros kimutatások
Zárások (Havi zárás, Éves zárás)

Az analitikával bővített verzió esetén minden könyvelési tételhez kontírozható egy tetszőleges analitika (az analitika csoportokat a felhasználó hozza létre). A főkönyvi számokhoz továbbá megadható költséghely, munkaszám, tevékenység is. A bank és pénztár ellenszámláira fizetési jogcím kontírozható.
Analitika kivonat és többféle karton készíthető a felhasználó által megadott analitikára, költséghelyre, munkaszámra, tevékenységre és fizetési jogcímre.

A Twinflex devizás verziója az alábbi kiegészítésekkel rendelkezik a csak forintos alaprendszerhez képest: belföldi devizás számlák, export számlák, import számlák, közösségi számlák nyilvántartása.
A folyószámlához tartozó pénzügyi teljesítéseket is követi a program forintban és devizában. Az árfolyamkülönbözet elszámolása és az évvégi árfolyamátértékelés elszámolása automatikus (vegyes naplóban külön menüpont).

Többnyelvű programverzió esetén minden kimutatás kérhető magyar vagy angol vagy német nyelven.

Hálózatos verziónál a hálózatba kötött gépek száma nincs korlátozva. Egyidejűleg akárhány munkahelyről hozzá lehet férni az adatállományokhoz adatrögzítés vagy lekérdezés céljából.